Hometown, good old

Trăiesc într-un oraş de tâmpiţi legitamaţi, asta în caz că mai încape îndoiala pe undeva. Tâmpiţi dintre care fac şi io parte, numai că nu îmi mai găsesc legitimaţia. Duminică noaptea pe la miez, când era ceaţa mai deasă, circula un moped bâzâind ca un mixer dintr-un cap în altul al oraşului. Eu eram cel din spate, ca să lămuresc şi ultimele 5 persoane care încă nu au aflat. Am ieşit ca să încalc toate regulile de circulaţie, mai puţin aia cu liniile de tramvai, după cum bine mi-a explicat cârmaciul ciclomotorului.

Era noapte groasă şi 200 de kile se pierdeau propulsate de acelaşi motor bâzâind, în adâncurile ceţii…

Data viitoare o să ies îmbrăcat în Batman şi dacă nici aşa n-o să reuşesc să impresionez păsăretul vernacular, n-o să mă mai adresez aşa frumos dumneavostră, boiarilor.

Reclame

6 răspunsuri to “Hometown, good old”

  1. tonto&sancho panza ride again. chiar, pe cand? 😀

  2. no one will ever know, my friend!

  3. … pasaretul vernacular…!!
    complimente, metafore inspirate…:-))

  4. In primul rand mai pus sa ma uit in dex pt cuvantul vernacular. In al doilea rand din text inteleg ca cei din oras is tampiti ca nu ai tu succes la femei. Ceaa ce rezulta ca ai a litle dick. LAME

  5. Nici macar cu un costum de Batman nu ai impresiona ,,pasaretul vernacular”. trebuie ceva mai hard pentru astfel de exemplare. sa ne gandim de exemplu la un mercedes, ultimul tip, full options, strapungand noaptea cu xenoanele lui speciale. Asta se poate numi, in termeni mai comuni un adevarat aspirator de femei. Iata solutia ideala pentru o combinatie de succes. iata solutia zilelor noastre:P

  6. da Laura! dar iti imaginezi ce texte ar putea genera faptul asta? nivelul lor artistic ar putea atinge cote alarmante si sa le determine intrarea in manualele de literatura contemporana. 😛 prefer fara mercedes.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: