Vremi

Vine o vreme pentru toate. Vine vremea în care „Enter Sandman” este melodia preferată, când îţi plac urmele pe care le-ai lăsat, când nu mai vrei să pleci, când te împaci cu faptul că eşti cel care a dezamăgit mai mult decât oricare, când te împaci cu sinele. E iarnă.

Reclame

6 răspunsuri to “Vremi”

 1. Mă bătrâne, tu mă gaţi cu zile… Păi io mă chinui, pe blogul de turism, să înlătur cu orice preţ deprimarea şi rătăcirea, no man’s land-ul şi mohorârea, specifice iernii fără zăpadă, şi tu vii cu 4 rânduri de text care pulsează de atâta spleen, că îmi betejeşti toţi cititorii! Brişca ta… Of course you realise this means war!

 2. tinere,

  lasa tu cetitorii ca iau ei paracetamol pentru betejeala. hai sa ne vedem de razboiul nostru. ia zi de ce ma mai acuzi, ca dau si io drumu la tolba dupa aia. ce zici?

 3. Te acuz de o stare contagioasă de mediaţie intensă, care, în vreme de iarnă uscată, duce la năcaz. Într-un oraş adormit ca Sebeşul şi într-o fiinţă controversată cum eşti tu, te miri ce erupţii de energie pot avea loc. Feri’ ferea din calea ta, omule cu capul sprijinit în palme, a meditaţie şi sarcasm…

 4. ThePunisher Says:

  Dane, stiu ca pare ciudat, dar stai linistit, ca nu esti singur razboiul asta; ai un lunetist pe acoperis, in persoana mea. Cat despre domnu’ rash… ei bine, am niste gloante crestate pentru el.

  Asta e al doilea sau al treilea tau post bun consecutiv. Nici nu stiu ce sa cred… iti revii sau e doar un intermezzo intre doua posturi porno „hard”. De fapt nici nu conteaza. Felicitari ma puiule pentru crampeiele astea de melancolie faina! 😉

 5. Rareş fără Petru Says:

  Panişăre, mă puiule, echilibrăm în curând, că am ceva postări în plan.

 6. ThePunisher Says:

  Chiar ma intrebam pe unde umbli, Rares… Acum ca esti din nou on the battlefield, cred ca o sa-mi pun casca si vesta antiglont din nou. To war, my friend!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: