Sexi weekend

De când s-a terminat Dallas-ul (exact! ăla cu J.R., cu Bobby şi cu Pamela, aşa), Duminica după-masa este anostă, fără gust şi un pic obosită. De aceea e bine să o petreci departe. Duminica după-masa. Şi dacă lărgeşti după-masa asta şi muşti şi din sâmbătă, poate ieşi ceva sexi. Sexi pe iarbă, la ţară, cu foc de tabără, cu folk pe care nu îl prea asculţi pentru că eşti ocupat să te umpli cu vin roşu şi să le o! mai laşi şi pe brunetele bruneta din stânga să guste din el. Mai târziu, încerci să socializezi dar n-ai cu cine mă, n-ai cu cine… Ştiţi voi continuarea.
În a doua zi te prăjeşti ca un mic la ultraviolete nefiltrate, vezi cai, şi îl asculţi pe nenea Vali Uritescu care afirmă cu mare încredere că dacă nu era soare, ploua. Deci… e bine. E bine.

Şi am zis-o până au priceput toţi: „Bă, fac o baie cum ajung”, ceea ce s-a şi întâmplat.

Da. A fost Festivalul Cetăţilor Dacice de la Cricău.

Reclame

10 răspunsuri to “Sexi weekend”

 1. … iar zilele saptamanii ar fi si mai anoste daca nu am avea ce opinii, impresii, frustrari, suparari, „cujetari” sa citim de pe blogurile patriei. 🙂

  In alta oride de idei, sper ca brunetele ale sunt reale, altfel… you suck bro’.

 2. ba!

  ce mai face alina? te mai intreaba de mine?

 3. All the time man, all the time… Pe mess nu mai stau ca ma vede si ma tot intreaba. Deja ma simt si eu complexat, iti dai seama, ca pe mine nici nu ma mai observa – tot ce nu e Danutz e trash!

 4. brunetele ca brunetele…da` cu folku` ala m-ai dezamagit…pai ce mai cauti langa un chitarist la un foc de tabara dak nu fredonezi si tu cu patos versurile cantecelor (laolalta cu brunetele)…ntz ntz ntz…boemul din tine are lipsuri, Dane :))))))

 5. boemul din mine e tot mai palid…
  mi-e frica sa nu se transforme intr-un corporatist crancen

 6. Transformarea asta n-ar fi tocmai inspre rau… Ca boemul din tine nu ca ar fi pe duca, dar e o specie hibrid intre „Persic” si un Mike Strutter mioritic. Cum e mai rau…

  Apropo, accepti Strutter Direct?

 7. da se poate?
  mai e loc de intrebari?

 8. Foarte frumos la festivalul cetatilor dacice!muzica si voie buna!:P si o fost destul de comod si pe iarba! sper ca se mai organizeaza acest festival si anul viitor! ps:vinul ala rosu a fost super bun!!:P

 9. asa am zis si io.
  Pedepsitorule! unde esti? vezi ca a fost bun vinul?

 10. ThePunisher Says:

  Fix pix… Istorie veche autohtona si beutura… ce-mui place mai mult. Beti ma patriotilor, beti… ca numai asa va puteti integra in absolut. Absolut orice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: