He ain’t dead!

8 ianuarie este ziua în care am auzit că Elvis este un bun al omenirii şi trebuie trimis în spaţiu pentru a stabili legături cu civilizaţiile extraterestre. Şi tot ziua asta este cea în care ar fi aniversat 73 de ani. Elvis, pe care îl mai chema şi Aaron, a condus camionul în tinereţe. Nu din pasiune, ci din datorie profesională. Era mai tânăr ca mine totuşi când a lansat „Love me tender” şi când a jucat în primul său film. A fost, spun unii, cel mai carismatic om. Ce pot spune eu ferm este că a influenţat creaţii artistice, a isterizat şi a lăsat o imagine mai pregnantă decât a privirii lungi afişate de Che de sub bonetă sau a rochiei lui Marylin umflată de vânt.

Omul pe care toţi îl recunosc după numele mic, i-a întâmpinat la reşedinţa acestuia din Graceland pe zeppelini, care deşi pe val, au tremurat de emoţie în prezenţa lui, a determinat admiraţia beatleşilor, mândria tuturor celor care l-au cunoscut şi nenumăraţi imitatori. Costumul alb cu sclipici, favoriţii sau ochelarii mari de soare îi aparţin aşa cum lui Einstein îi aparţine freza electrizată şi limba scoasă. Regele şi-a trăit gloria din plin în timpul vieţii şi continuă să o trăiască încă, oriunde s-ar afla acum.

Reclame

7 răspunsuri to “He ain’t dead!”

 1. ma..eram sigur ca nu te saturi sa vorbesti de elv..pardon de rege pana nu iti da sangele. oricum, mi-ai starnit curiozitatea si mai mult fata de personajul asta mondial de care credeam ca sunt satul. salutare maestre

 2. da mah!
  si voi il iubiti numai ca nu va dati seama.

 3. „Love me tender” e una din melodiile mele preferate.Pe vremuri o fredonam chiar.

 4. 🙂 ma bucur
  dar acum?

 5. Doar cand o aud si numai in gand.

 6. Thank you for your support Dan!
  Oh yeah, and Happy Birthday to me!

 7. well your majesty,
  happy birthday to you.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: