Când e prea devreme să adormi

Aşa am un chef să plec în altă ţară. Când aţi avut ultima dată o dorinţă ca asta? Nu se arată prea curând, aşa că probabil o să ascult ceva muzică tânără ca să îmi treacă.

Aseară la Naşul era Prigoană invitat. Aceeaşi încredere în sine şi francheţe. A menţionat că el are acasă ce-i trebuie: şi mâncare şi sex. Când a spus treaba asta mi-a trecut prin minte o curiozitate pe care probabil nu mi-o voi putea satisface vreodată: cum e să faci sex în Pipera. Într-o vilă cu zeci de camere înalte peste 5 metri şi probabil adăpostind paturi cu baldachine. Mai departe a intrat telefonic nevastă-sa în direct şi a făcut-o pe Laura Andreşan curvă. Mustăciosul nu se putea abţine să nu râdă când le auzea pe astea. Pe scurt, trei cuvinte: Prigoana, Sexul şi Televizorul. În ce ordine vreţi voi. Nu contează chiar deloc.

În acelaşi timp, pe Pro Cinema, Mad Max 1, cu Mel tinerel. Futurist, în piele neagră şi cu coliziuni pe muzică ce amestecă nostalgie, agitaţie şi pustietate.

Mai târziu, pe Naţional TV, un talk-show al cărui prezentator refuză să scuipe mămăliga din gură înainte să intre în emisie. Invitaţi, componenţii trupei Phoenix. Cu Nicu Covaci la voce, explicând şi de data asta cât sunt ei de valabali, cum au băut whisky cu Black Sabbath şi Deep Purple. Degeaba mă Nicule, degeaba. Mai dă jos şi tu vesta aia cu ţinte că Doamne fereşte, te prinde o furtună cu fulgere năprasnice şi n-o să mai fie nimeni să ne spună cum ai trecut graniţa la iugoslavi în vremurile de aur.

O seară minunată la televizor.

Reclame

4 răspunsuri to “Când e prea devreme să adormi”

  1. Nu inteleg de ce sunt atat de promovati la tv oamenii neimportati(ca sa nu zic altfel) si tarfele!?

    Eu ma uit decat la Mircea Badea,Tuca…si depinde,ce mai prind interesant.Poate un film pe HBO.

    Aaa,si am renuntat definitiv la Stirile Pro,pentru ca pe toate(de la orice ora) le-au transformat in stirile de la ora 5.Ma uit doar pe Antena 3 la stiri.

  2. prea mult Adeline…

  3. Prigoana si Bahmu :))))

  4. Aia cu Nicu de la Phoenix m-a dat pe spate! Excelent zis! Am un respect ENORM pentru cei din formatia Phoenix, au fost cu adevarat… adevarati! dar ce ai scris tu acolo a fost touche! Touche, mon ami!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: